Cherel Roffel

IMG_1178
8

Nieuwe Isabel Marant trui

IMG_1178Oh jongens, ik heb weer een prachtig item aan mijn collectie toegevoegd. Geen tas dit keer, maar een trui van Isabel Marant. Ik had hem al een tijdje op het oog en toen ik hem in de sale zag voor een hele mooie prijs, sloeg ik natuurlijk meteen toe. Met in mijn achterhoofd dat hij perfect zou matchen met de Isabel Marant Bobby´s die ik hopelijk ooit aan mijn voeten zal hebben ;-).

IMG_1178 IMG_1174IMG_1135 Ik merk aan mezelf dat ik steeds meer waarde begin te hechten aan duurdere fashion items en deze trui is daar ook één van. Het zijn toch vaak wat bijzondere items die je bij dit soort luxe merken tegenkomt en de kwaliteit is natuurlijk ook (meestal!) een stuk beter. Ik ben mijn kledingkast op dit moment compleet aan het verfrissen en hoop er uiteindelijk voornamelijk mooie, tijdloze items in te hebben hangen die ik jaren kan dragen. Natuurlijk wel nog steeds gecombineerd met wat leuke trenditems van goedkopere ketens, maar ik wil daar niet meer de focus op leggen.

Ga jij op fashiongebied liever voor budget shoppen of investeer je ook graag in duurdere items?

X

• 13 september 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Florentine 13 september 2015 - 8:01 PM Reply

  Wauw!! Heel mooi ♥ ♥ ♥
  Die had ik ook zó gekocht. Leuke blog heb je!

 2. Karen – Dressing in Labels 13 september 2015 - 8:27 PM Reply

  Wow wat een top aankoop! Ik mix graag duurdere en goedkopere items!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 3. Lisa 13 september 2015 - 9:30 PM Reply

  Wat n toffe trui, vast z’n geld helemaal waard!

 4. Marion 14 september 2015 - 11:26 AM Reply

  Gaaf is hij!

 5. Iris Larisa 14 september 2015 - 3:58 PM Reply

  Prachtige trui babe! Ik hou er ook van om geld uit te geven aan mooie, tijdloze items gecombineerd met af en toe een goede budget-shop haul ;) X

 6. Dascha 14 september 2015 - 9:18 PM Reply

  Echt super gaaf!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 7. José 14 september 2015 - 9:24 PM Reply

  Ohh wat een toffe trui! Ik ben benieuwd hoe hij je staat. :)

 8. Cuisine Céline 16 september 2015 - 1:25 PM Reply

  oh, ziet er leuk uit!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *