Cherel Roffel

bags
4

De mooiste collecties designertassen op Youtube

bagsVan mijn liefde voor designeritems heb ik nooit een geheim gemaakt. Ik houd nu eenmaal van mooie spullen en designertassen in het bijzonder. Één van mijn grootste hobby’s van de laatste tijd is het bekijken van Youtube video’s waarin vrouwen hun mooiste exemplaren uit hun collectie laten zien. Chanel, Givenchy, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton… Al deze geweldige merken komen voorbij, met daarmee ook de meest prachtige tassen.

Warning: Deze video’s kunnen je wellicht overhalen tot het gaan sparen van een belachelijk hoog bedrag om uiteindelijk één van deze designertassen aan te schaffen.

 

• 31 januari 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Dascha 1 februari 2016 - 9:00 PM Reply

  Oh, wat een mooie tassen <3

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 2. Karen – Dressing in Labels 1 februari 2016 - 9:26 PM Reply

  Omg ik word zo jaloers van het bekijken van deze filmpjes. Gewoon kwestie van tijd voordat we weer een exemplaar kopen zeker.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 3. Marion 3 februari 2016 - 9:48 AM Reply

  Ik vind de boy bag van Chanel altijd nog suuper mooi, maar ik vind het echt te duur om dit uit te geven aan een tas haha, ik heb eigenlijk nooit designerspullen omdat ik er niet zo veel om geef :)

 4. Lilia | Lily Like 4 februari 2016 - 8:37 AM Reply

  Ah sinds dat ik zelf laatst een designer bag heb gekocht ben ik echt verslaafd. Je moet ook die van Lydia kijken, haar designer bag stash videos zijn awesome <3

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *