Cherel Roffel

1
4

6x Mouwloze blazers

1Een item dat al een tijdje ‘on trend’ is, is de mouwloze blazer. In het begin dacht ik dat het niet helemaal iets voor mij zou zijn, maar zoals dat heel vaak gaat bij mij, ben ik er nu dol op geworden. Ik heb al oneindig veel outfits hiermee bekeken op Pinterest en nu weet ik zeker dat ik er één ga aanschaffen. Want ondanks dat het echt een trenditem is, denk ik wel dat ik deze ook volgend jaar nog kan gaan dragen. En daardoor past hij perfect binnen mijn nieuwe manier van items kopen. En voor de nieuwsgierigen, ik ga uiteraard voor een zwarte variant, hoe kan het ook anders ;-).

1New LookBoohooWehkamp

2MangoBershkaWehkamp

Nog een fijne zondag ladies!

X

• 20 september 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Quinty 21 september 2015 - 8:56 PM Reply

  Wat leuk, ik vind die groene er leuk uitzien

 2. Evelijn 22 september 2015 - 4:54 PM Reply

  Ik vind ze echt leuk, ook de blazers met mouwen het ik weer ‘ontdekt’! Leuk artikel. Liefs, Evelijn

 3. Claudia 22 september 2015 - 10:02 PM Reply

  Oeh ik vind juist die oranje wel tof. Al vind ik het altijd moeilijk om mouwloze items te combineren in de winter.

 4. Michaela 24 september 2015 - 10:51 PM Reply

  Die van Boohoo is gaaf!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *