Cherel Roffel

jeans
3

9x Mom jeans inspiratie

jeansHoewel we al jaren de zwarte skinny jeans zien als echte basic voor in onze kledingkast, lijkt deze jeans de eerste plek dit seizoen te moeten delen met de mom jeans. Dit model met een hoge taille heeft een loose fit en zien we meestal in de standaard lichtblauwe denimkleur voorbijkomen. Echter is de zwarte variant nu ook steeds meer trendy aan het worden. Vanwege de loose fit lijk je er vaak iets breder in dan dat je daadwerkelijk bent, maar hey, ik vind dat iedereen dit model jeans moet kunnen rocken. En daarom volgt nu wat inspiratie voor een aantal toffe outfits.

mom2 mom mom3

mom4 mom5 mom6

mom7 mom8 mom10

• 5 februari 2016


Previous Post

Comments

  1. Chahrazad 11 februari 2016 - 9:36 PM Reply

    Ik vind ze zo gaaf! Echter heb ik er nog geen een in bezit. Daar moet gauw verandering in komen.

  2. Claudia 1 maart 2016 - 8:35 PM Reply

    Ik vind de zwarte variant wel tof. Altijd als ik er eentje aan heb, voel ik me net een tokkie :P

  3. Quinty | Let ’s Talk Lipstick 9 maart 2016 - 10:16 PM Reply

    Ik vind het gave broeken, al zou ik er zelf niet zo snel een kopen!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *